Boost Your Business

Datum:
03 oktober 19
Start tijd:
08:15 uur
Eind tijd:
17:00 uur
Locatie:
de Gasfabriek, Zutphenseweg 6
Prijs:
2 dagen € 99,-- (incl. ontbijt, 2x lunch, BBQ)

Boost Your Business Tweedaagse


BOOST YOUR BUSINESS, BEN JIJ ER KLAAR VOOR?
It’s in the name… Boost jezelf, jouw bedrijf én zorg dat je klaar bent voor de toekomst!

Net gestart, al enige tijd bezig met jouw onderneming óf werkzaam bij een bedrijf? Boost Your Business helpt je verder! Waar je ook staat in je carrière, er is altijd mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste flow te pakken krijgt? Hoe leer je improviseren bij onverwachte situaties en wanneer haal je het meeste effect uit een gesprek met een opdrachtgever of klant? Daarnaast is het goed om te weten hoe je online in beeld bent, niet alleen jijzelf, maar ook jouw bedrijf en hoe je vervolgens zorgt voor online continuïteit.

 

Niet alleen jezelf blijven ontwikkelen is belangrijk, maar ook vooruitkijken naar de toekomst! Want we hebben allemaal gehoord over Blockchain, Artificial Intelligence en Internet of Things, maar hoe pas je dit toe en wat kan het voor jouw bedrijf of branche betekenen?

Deze en vele andere onderwerpen komen aan bod tijdens Boost Your Business bij De Gasfabriek! Tussendoor is er voldoende tijd om kennis te maken met de andere ondernemers, geïnspireerd te raken en lekker te eten en drinken.

Wij hebben zin in deze eerste editie! Zien we jou ook 3 en 4 oktober bij De Gasfabriek?

 

meer info + aanmelden via onderstaande link:

https://www.degasfabriek.com/events/boost-your-business-tweedaagse/

 

Terug naar het overzicht
Boost Your Business in Summer