Ondernemers Mindset ‘Persoonlijke succesfactoren’

Blik! Workshop

Datum:
22 november 17
Start tijd:
09:00 uur
Eind tijd:
12:00 uur
Locatie:
Zutphenseweg 6
Prijs:
nvt

Startende ondernemers komen onderweg van alles tegen, maar vooral zichzelf. Naast zaken als het uitdenken, opstellen en realiseren van een goed ondernemersplan en het inzetten van je vakkennis en commerciële vaardigheden heb je te maken met je eigen persoonlijkheid. Hoe ga je optimaal gebruik maken van je persoonlijke eigenschappen en je unieke competenties om van jouw bedrijf een succes te maken? Een goed inzicht verwerven in je eigen, unieke persoonlijke mogelijkheden draagt in belangrijke mate bij aan het resultaat van al je inspanningen. 

Tijdens deze workshop van Ineke en Anja Westerink ga je ontdekken hoe jij ‘in jouw geval’ zorgt voor succes. Het wordt helder wat je nodig hebt om als ondernemer (en als mens) geïnspireerd en gemotiveerd te blijven. Vervolgens besteden de coaches aandacht aan juist die persoonlijke eigenschappen die je succesvol in kunt zetten. Last, but not least, wordt er aandacht geschonken aan de kracht van het hebben van een goede focus.

Na afloop van deze interessante workshop kun je makkelijker de juiste keuzes maken en je kunt beter omgaan met moeilijke momenten en situaties, die je als beginnende ondernemer onvermijdelijk tegen gaat komen.

Deze workshop werd ontwikkeld en wordt verzorgd door Ineke en Anja Westerink van Westerink Mentaal Management.

Inloop: 09.00 uur
Start:   09.30 uur
Einde:  12.00 uur

Aanmeldformulier

Naam
E-mailadres
Telefoonummer
Waar schrijf je je voor in?
Datum

Privacy beleid van Stichting Ondernemershuis Deventer:

Stichting Ondernemershuis hecht veel belang aan uw privacy. Daarom houden wij ons aan de wettelijke verplichtingen voor de verwerking van persoonsgegevens (AVG) en gaan wij zorgvuldig met uw persoonsgegevens om.

Wanneer u zich aanmeldt voor deelname aan een van onze activiteiten, dan gebruiken wij uw gegevens uitsluitend voor de organisatie van dat evenement. Na afloop verwijderen wij uw gegevens uit onze registraties.

In het Privacy Statement op onze website leest u meer over de wijze waarop wij met persoonsgegevens omgaan.

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van het Ondernemershuis Deventer, dan kunt u zich elders op deze website aanmelden voor onze digitale Nieuwsbrief.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@ondernemershuis-deventer.nl.

* Verplichte velden
Terug naar het overzicht
Blik! workshop .......