WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

‘Stage’ voor de nieuwe gemeenteraad

Dinsdag 17 mei 2022

Tijdens het verkiezingsdebat ‘Ondernemend Deventer’ deed Marcel Evers van CDA Deventer het aanbod om een ‘stage’ bij MKB bedrijven te organiseren voor de nieuwe gemeenteraad. Dit idee heeft Ondernemershuis Deventer samen met MKB Deventer meteen omarmd. Inmiddels hebben we drie bedrijven bereid gevonden om de nieuwe raad te ontvangen.: MA-IT Automation Campus, Nexteria/VDR Bouwgroep en Senzora. 

Doel is om meer kennis en inzicht te verkrijgen over het reilen en zeilen van een bedrijf. Waar lopen ondernemers in de praktijk tegen aan? Waar liggen kansen en wat zijn valkuilen? Hoe verloopt de samenwerking met de gemeente? Wat kan de gemeente doen om lokaal ondernemerschap de komende jaren verder te versterken?

De raadsleden en/of -volgers kunnen bij Ondernemershuis Deventer aangeven op welke woensdag (8 juni, 15 juni en 16 juli) zij willen stagelopen. De bijeenkomsten vinden plaats van 15 tot 17 uur, zodat er daarna tijd is om op het stadhuis nog een hapje te eten alvorens naar de raads- of commissievergaderingen van die dag te gaan.

Woensdag 8 juni
MA-IT Automation Campus   Overall onderneming van het jaar 2020

Woensdag 15 juni     
Nexteria - VDR Bouwgroep   Global Goals onderneming van het jaar 2020

Woensdag 6 juli          
Senzora producent van was- en reinigingsmiddelen

Aanmelden voor een van deze drie bedrijfsbezoeken kan via Ondernemershuis Deventer: info@ondernemershuis-deventer.nl