WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Ontmoet het Expat Center East Netherlands bij Ondernemershuis

Dinsdag 17 mei 2022

Vanaf mei is het Expat Center East Netherlands maandelijks aanwezig op het kantoor van Ondernemershuis Deventer. Het Expat Center is onderdeel van het World Trade Center in Twente, wat zich focust op het internationaal zakendoen. De organisatie is actief in heel Overijssel, waaronder in regio’s Zwolle en Deventer. Ontmoet medewerker klantcontact Samantha van der Kamp in onze broedplaats op De Gasfabriek.

Het Expat Center East Netherlands is het aanspreekpunt voor HR-adviseurs en internationals die in het oosten van Nederland werken. Van der Kamp: "Wij leveren diensten aan bedrijven die met internationals (kennismigranten) werken of ervoor open staan om met deze doelgroep te werken. Tegenwoordig is het vinden van (geschikt) personeel uit de regio lastig, waardoor het werken met internationals een mooie stap kan zijn om uw bedrijf/organisatie van kennis en kunde vanuit het buitenland te voorzien. Het werven, aannemen en laten settelen van kennismigranten is een tijdrovend proces wat goede begeleiding nodig heeft. De verantwoordelijke persoon voor de HR-taken en de kennismigrant kunnen wij ondersteunen om het traject te vereenvoudigen en de nieuwe collega op een ongecompliceerde en gastvrije manier te laten settelen.

Voor meer informatie over Expat Center East Netherlands kunt u terecht op hun website en vanaf mei op de broedplaats van Ondernemershuis Deventer.