WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Ontmoet de adviseurs van Ondernemershuis Deventer - Jorine Wolf

Maandag 9 mei 2022

Wil jij voor jezelf beginnen, maar weet je niet hoe je dit het beste kunt aanpakken? Wil je weten welke ondernemersvaardigheden je nog verder moet ontwikkelen? Wil je hulp bij het schrijven van je ondernemingsplan?

Voor deze vragen kun je terecht bij onze bedrijfsadviseur Jorine Wolf. Zij helpt ondernemers (in spé) op weg naar een succesvolle start en doorgroei van hun bedrijf. “Dit zodat ze hun dromen kunnen waarmaken, hun passie kunnen volgen vanuit persoonlijke kracht en zelfvertrouwen!”, licht Jorine toe. Naast bedrijfsadviseur van Ondernemershuis Deventer geeft Jorine ook trainingen en coaching vanuit haar eigen bedrijf Toupatou en werkt ze bij GaandeweG uitvaart Educatie.

Online workshop “Een eigen onderneming starten

Jorine geeft onder meer de (online) workshop “Een eigen onderneming starten”. Jorine legt uit wanneer deze workshop interessant voor jou is. “Ik zorg dat starters op een gestructureerde manier weten welke stappen wanneer en hoe te nemen zijn. Waar je in het begin de focus oplegt, zodat je jouw dromen omgaat zetten in actie. Dat je goed voorbereid aan de slag kan.  Als je vanuit loondienst wil starten als ondernemer zie je door de bomen het bos niet meer. Er zijn er veel nieuwe dingen die op je pad komen. Alles is te vinden op internet maar al die informatie geeft meestal chaos in je hoofd. Omdat het ook nog eens super spannend is kan je er makkelijk door laten verzuipen en het je laten weerhouden om te beginnen. Er zijn meerdere routes die je kan lopen richting ondernemerschap en voor iedereen is dat verschillend. Ik denk met je mee in een passende weg voor jou.” Doe mee met de workshop op 18 mei! 

Jorine brengt jou als ondernemer verder:

  • je krijgt overzicht. Weet je welke stappen te nemen zijn voor jouw start. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke talenten en vaardigheden die je kan inzetten om het ondernemen tot een succes te maken.
  • je krijgt inzicht waar je angsten en belemmeringen zitten en hoe je die kan ombuigen, zodat je met de juiste mindset start. 
  • je krijgt in een hanteerbare doses de praktische informatie over belastingen, administratie, verzekeringen en het ondernemingsplan. 
  • Kortom, Jorine neemt je in vogelvlucht mee waar je allemaal aan moet denken en welke stappen te zetten als je gaat starten met ondernemen.
     

"Wat een helder verhaal Jorine. Nu heb ik beter in beeld waar en hoe ik ga starten. Dank je wel voor jouw tips en enthousiasme " (deelnemer workshop)