WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Deventer offensief voor ondernemers

Zaterdag 18 december 2021

Eerst al een verlenging van de beperkte openingstijden en sinds 19 december opnieuw volledig in lockdown. Dit besluit hakt er flink in bij ondernemers. Daarom starten we een steunoffensief! Als ondernemer in nood kun je natuurlijk nog altijd de Corona Helpdesk bellen, maar onze adviseurs komen ook naar je toe: voor een (online) adviesgesprek, luisterend oor en het bieden van hulp.

Kun je daar niet op wachten en wil je direct in gesprek? Bel ons dan zelf op. Ook als jij je zorgen maakt over een ondernemer, laat het ons dan vooral weten. We zijn bereikbaar op 0570 - 75 80 21.

Mede mogelijk gemaakt door: 

logo's-partners met lwloket en rabo

 

watkunjealsondernemerdoen

-> Contact de Corona Helpdesk

Bel, mail, of bezoek ons voor een luisterend oor en praktische ondersteuning. Telefoon: 0570 - 75 80 21. E-mail: info@ondernemershuis-deventer.nl. Adres: Zutphenseweg 6 (middelste gebouw bij De Gasfabriek).

-> Check de regelingen

- Check alle regelingen en hulp waar jouw onderneming gebruik van kan maken. Op deze pagina hebben we een overzicht gemaakt van het lokale (Deventer) en regionale aanbod (Stedendriehoek). We proberen deze zo actueel als mogelijk te houden. 

Het kabinet verlengt coronasteun ondernemers tot en met maart 2022. De meest actuele informatie over de coronamaatregelen vind je op de website van Rijksdienst voor Ondernemend Nederland. Bij vragen over het steun- en herstelpakket corona kun je kijken op rijksoverheid.nl/steunpakket en bij de Kamer van Koophandel.

-> Boek een expert

Vraag een gratis adviesgesprek aan met één van onze experts. Juist in deze tijd is het fijn dat er iemand met je meekijkt en meedenkt. Er zijn tientallen professionals in Deventer die bereid zijn hun kennis gratis te delen. 

-> Boost your Business

De kans is groot dat jouw verdienmodel er in deze tijd anders uit moet zien. Dit is mogelijk ook het moment om je koers te verleggen. Doe mee aan de training Boost Your Business en ga samen met andere ondernemers aan de slag met je onderscheidend vermogen, businessmodel en omzet.