WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Boost Your Business samen met andere ondernemers

Donderdag 7 oktober 2021

Doe mee aan de training en ga aan de slag met jouw bedrijf in een maand tijd.

Binnen 5 jaar stopt de helft van alle ondernemers! Daar wil jij toch niet bij horen? Goede coaching draagt bij aan jouw slagingskans. Schrijf je dus snel in voor de training Boost Your Business. Op 2 vrijdagen ga je samen met andere ondernemers aan de slag met jouw businessmodel en waardepropositie. Je kunt de opgedane kennis en inzichten direct toepassen en daarmee een boost geven aan jouw business. 

Kies voor succes 

Wie ben ik als ondernemer? Wie ben ik als onderneming? Leer jezelf kennen in de training Boost Your Business. Ontdek jouw onderscheidend vermogen, maak scherp wie jouw ideale doelgroep is en geef vorm aan jouw businessmodel. En breid je netwerk uit. We sluiten namelijk beide trainingsdagen af met een netwerkborrel op De Gasfabriek.

Programma dag 1

Boost Your Business bestaat uit 4 dagdelen verdeeld over 2 dagen die afgesloten worden met een netwerkborrel in De Gasfabriek. Voorafgaand aan de training wordt een e-scan uitgevoerd die direct inzicht geeft in jouw persoonlijke ondernemersprofiel. Op de ochtend van dag 1 is het thema businessmodel. Na een training Business Model Canvas breng je op een transparante en overzichtelijke manier in kaart wat belangrijk is voor jouw onderneming.

In de middag gaan we met de SDG doelen aan de slag. 17 doelen voor een betere wereld. De Sustainable Development Goals (SDG’s), zijn zeventien doelen om van de wereld een betere plek te maken in 2030. Maar hoe kan jij als ondernemer kansen maken van de SDG’s? Waarom zou je de SDG’s inzetten voor je bedrijf en hoe kan je dit doen? Je krijgt antwoorden op je vragen over de SDG’s en kan aan de hand van een toolkit aan de slag met deze duurzame doelen. Daar blijft het niet bij, ook leer je hoe je een impactstrategie maakt, hoe je gaat meten en hierover kan communiceren.

Programma dag 2

In een praktische workshop gaan we in op het financiële gedeelte van jouw bedrijf. Dit deel van Boost Your Business zorgt ervoor dat jij weet hoe je grip krijgt op je financiën, hoe je zorgt voor inzicht, rust en structuur.

Hoe kom je in beeld én aan tafel bij klanten?Je schrijft je eigen salespitch en leert van onze experts hoe je meer omzet uit jouw onderneming kunt halen.

Doelgroep 

De training Boost Your Business is bedoeld voor ondernemers die een nieuw bedrijf gestart zijn tot en met ondernemers die korter dan 5 jaar hun onderneming zijn gestart.

Investering 

Voor de training Boost Your Business betaal je €295,00 ex BTW. Dit is inclusief e-scan, studiemateriaal en een lunch. De studiebelasting bedraagt circa 5 uur. De training wordt begeleid door experts uit het vakgebied.

Actuele startdata / locatie 

De eerstvolgende startdata voor de training van Boost Your Business is op: vrijdag 3 november 2023 en 1 december. De training wordt gegeven op het terrein van De Gasfabriek en start om 9.00 uur tot 16.30 uur met aansluitend een borrel.

Aanmelden: https://www.ondernemershuis-deventer.nl/agenda/