WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Boost Your Business samen met andere ondernemers

Dinsdag 14 september 2021

Doe mee aan de training en ga aan de slag met jouw bedrijf in een maand tijd.

Binnen 5 jaar stopt de helft van alle ondernemers! Daar wil jij toch niet bij horen? Goede coaching draagt bij aan jouw slagingskans. Schrijf je dus snel in voor de training Boost Your Business. Op 2 vrijdagen ga je samen met andere ondernemers aan de slag met jouw businessmodel en waardepropositie. Je kunt de opgedane kennis en inzichten direct toepassen en daarmee een boost geven aan jouw business. 

Kies voor succes 

Wie ben ik als ondernemer? Wie ben ik als onderneming? Leer jezelf kennen in de training Boost Your Business. Ontdek jouw onderscheidend vermogen, maak scherp wie jouw ideale doelgroep is en geef vorm aan jouw businessmodel. En breid je netwerk uit. We sluiten namelijk beide trainingsdagen af met een netwerkborrel op De Gasfabriek.

Programma 

Boost Your Business bestaat uit 3 dagdelen verdeeld over 2 dagen die afgesloten worden met een netwerkborrel in De Gasfabriek. Voorafgaand aan de training wordt een e-scan uitgevoerd die direct inzicht geeft in jouw persoonlijke ondernemersprofiel. Op de ochtend van dag 1 is het thema businessmodel. Na een training Business Model Canvas breng je op een transparante en overzichtelijke manier in kaart wat belangrijk is voor jouw onderneming. In de middag gaan we met een praktische workshop in op het financiële gedeelte van jouw bedrijf. Op dag 2 krijg je to-the-point tips hoe je meer omzet uit jouw onderneming kunt halen: nieuwe klanten werven, succesvol onderhandelen en meer omzet per klant. We sluiten iedere dag af met een netwerkborrel op De Gasfabriek.

Doelgroep 

De training Boost Your Business is bedoeld voor ondernemers die een nieuw bedrijf gestart zijn tot en met ondernemers die korter dan 5 jaar hun onderneming zijn gestart.

Investering 

Voor de training Boost Your Business betaal je €295,00 ex BTW. Dit is inclusief e-scan, studiemateriaal en een lunch. De studiebelasting bedraagt circa 5 uur. De training wordt begeleid door experts uit het vakgebied.

Actuele startdata / locatie 

De eerstvolgende startdata voor de training van Boost Your Business is op: vrijdag 1 oktober 2021 en vrijdag 5 november 2021. De training wordt gegeven op het terrein van De Gasfabriek en start om 9.30 uur tot 16.30 uur met aansluitend een borrel.

Schrijf je hier in voor de startdatum van vrijdag 1 oktober.

Schrijf je hier in voor de startdatum van vrijdag 5 november.

PARTNERS

Samen met onze partners stimuleren en versterken wij ondernemerschap in Deventer.
Met expertise kun je als ondenemer versnellen en groeien.