WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Deventer in top 3 MKB-vriendelijkste stad

Donderdag 15 juli 2021

Deventer krijgt eervolle vermelding coronadienstverlening en pakt derde plek als MKB-vriendelijkste stad. Daarnaast is Deventer uitgeroepen als winnaar in de categorie ' lokale lasten' en 'tevredenheid'. Overijssel komt met een tweede plek als MKB-vriendelijkste provincie uit de bus. Dat blijkt uit de verkiezing van meest MKB-vriendelijke gemeente van Nederland.

In twee jaar tijd is Deventer van plek 16 gestegen naar plek 5 in de top 10 van MKB-vriendelijkste gemeenten. Een topprestatie door goeie samenwerking bedrijven, overheid en gemeente. De coronadienstverlening heeft dan ook een eervolle vermelding ontvangen. Ondernemers hebben de praktische en mentale steun door de Coronahelpdesk enorm gewaardeerd. Ondernemershuis Deventer heeft hierbij ondernemers begeleid met een luisterend oor en praktische ondersteuning. 

Deventer krijgt eervolle vermelding coronadienstverlening en pakt derde plek als MKB-vriendelijkste stad. 

De Corona helpdesk is opgericht om ondernemend Deventer zo goed mogelijk te informeren en te ondersteunen tijdens de coronapandemie. Dit is een initiatief van Koninklijke Horeca Nederland, Bedrijvenparkmanagement, Deventer Kring van Werkgevers (DKW), MKB Deventer, Stichting Deventer Binnenstadmanagement, VNO-NCW, ZP Deventer, Gemeente Deventer en Ondernemershuis Deventer.

De tweejaarlijkse verkiezing MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland is een initiatief van brancheorganisatie MKB-Nederland. IN het onderzoek spraken 20.000 ondernemers verspreid over alle 355 gemeenten zich uit over het ondernemersbeleid van hun gemeente. 

resultaten-mkbvriendelijkstegemeente


 

PARTNERS

Samen met onze partners stimuleren en versterken wij ondernemerschap in Deventer.
Met expertise kun je als ondenemer versnellen en groeien.