WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Kennissessie ondersteuning ondernemers in zwaar weer

Vrijdag 27 november 2020

De gemeente Deventer heeft rond de zomer een enquête uitgezet om de gevolgen van de impact van het coronavirus op ondernemers te inventariseren. De gemeente heeft hier een goede respons op gehad.

Naar aanleiding van de bevindingen uit de enquête heeft de gemeente Deventer samen met het Ondernemerhuis Deventer een programma opgezet om ondernemers die daar behoefte aan hebben, te ondersteunen. Het Ondernemershuis onderzoekt samen met u waar behoefte aan is in uw situatie. Hierna maakt u samen een plan, dit kan bestaan uit bijvoorbeeld financiële ondersteuning, schuldhulp verlening, advisering over verdienmodel, marketing of sales of bemiddeling en omscholing naar een betaalde baan.

Ondersteuning

De gemeente heeft hiervoor samen met het Ondernemershuis capaciteit en budget voor vrijgemaakt om ondernemend Deventer te kunnen ondersteunen. 

Kortom als u behoefte heeft aan ondersteuning of een gesprek over uw bedrijf, dan kunt u contact met ons opnemen of u kunt deelnemen aan een kennissessie over het programma en ondersteuning vanuit het Ondernemershuis.

Deze kennissessie is op vrijdag 27 november van 9.30 uur tot 10.30 uur

Tevens wordt er een sessie op woensdag 9 december van 11.00 tot 12.00 uur georganiseerd. U kunt kiezen bij welke sessie aanwezig wenst te zijn.

Aanmelden

Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@ondernemershuis-deventer.nl onder vermelding van Kennissessie 27 november

PARTNERS

Samen met onze partners stimuleren en versterken wij ondernemerschap in Deventer.
Met expertise kun je als ondenemer versnellen en groeien.