WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Kennissessie Weerbaar de toekomst in - KroeseWevers

Woensdag 18 november 2020

Kennissessie Weerbaar de toekomst in - KroeseWevers

KroeseWevers verzorgt op 18 november om 9.00 uur een online kennissessie met als titel Weerbaar de toekomst in. 

Momenteel staan we door de pandemie aan het begin van de ergste economische crisis van deze eeuw. De overheid tracht met steunmaatregelen de economie te stutten maar het is de vraag of dit voldoende zal zijn om een faillissementsgolf te voorkomen. Ondernemers staan voor grote uitdagingen in deze moeilijke tijden. Ondanks alle onzekerheid zijn er mogelijkheden voor ondernemers om zich weerbaarder te maken om de crisis zo goed als mogelijk door te komen.  

In de kennissessie van KroeseWevers op woensdag 18 november om 9.00 uur gaan Stephan Ruijter en Wouter Smidt in op de huidige ontwikkelingen, de verwachtingen voor de toekomst en mogelijkheden voor ondernemers om zich financieel weerbaar te maken. Verder laten zij zien hoe automatisering kan bijdragen aan actueel inzicht in de financiële positie, zodat ondernemers de juiste koers kunnen varen in deze onstuimige periode. 

Aanmelden

Je kan je voor deze workshop aanmelden door een mail te sturen naar info@ondernemershuis-deventer.nl ovv kennissessie KroeseWevers. Een dag van tevoren zal je van ons de link voor deze zoomsessie ontvangen. Deze kennissessie wordt aangeboden door de partners van de Week van de Ondernemer.

Week van de Ondernemer

16 tot en met 20 november staat in het teken van de Week van de Ondernemer. Samen met MKB Deventer, Gemeente Deventer, Cleantech Regio, Leerwerkloket Stedenvierkant, Hogeschool Saxion en Aventus organiseren wij tijdens deze week vele ondernemersactiviteiten. 

Kennissessie KroeseWevers

PARTNERS

Samen met onze partners stimuleren en versterken wij ondernemerschap in Deventer.
Met expertise kun je als ondenemer versnellen en groeien.