WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Kennissessie Arbeidsrecht - JPR Advocaten

Maandag 16 november 2020

Kennissessie Arbeidsrecht - JPR Advocaten

JPR Advocaten verzorgt op 16 november om 9.00 uur een online kennissessie Arbeidsrecht. Pascal Hulsegge en Leonie Ouwersloot-Koster nemen u mee in de laatste Corona-uitspraken die zijn geweest op het gebied van arbeidsrecht. Tijdens de kennissessie komt onder meer aan bod of er een recht op thuiswerken bestaat, of een werkgever gedurende quarantaine verplicht is loon door te betalen en of een werkgever een werknemer kan verplichten een Coronotest te ondergaan. Uiteraard is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen en het voorleggen van concrete casussen.

Aanmelden

Je kan je voor deze workshop aanmelden door een mail te sturen naar info@ondernemershuis-deventer.nl ovv kennissessie Arbeidsrecht JPR Advocaten. Een dag van tevoren zal je van ons de link voor deze zoomsessie ontvangen. 

Deze kennissessie wordt aangeboden door JPR Advocaten en de partners van de Week van de Ondernemer.

Week van de Ondernemer

16 tot en met 20 november staat in het teken van de Week van de Ondernemer. Ondernemershuis Deventer, MKB Deventer, Gemeente Deventer, Cleantech Regio, Deventer Kring Werkgevers, Leerwerkloket Stedenvierkant, Hogeschool Saxion en Aventus organiseren tijdens deze week samen vele ondernemersactiviteiten.

Kennissessie JPR Advocaten

PARTNERS

Samen met onze partners stimuleren en versterken wij ondernemerschap in Deventer.
Met expertise kun je als ondenemer versnellen en groeien.