WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Workshop Timemanagement, maar dan anders

Donderdag 19 november 2020

Workshop Timemanagement, maar dan anders

Harder werken om problemen op te lossen. Een manier die veel ondernemers inzetten in tijden van crisis, drukte of stress. Maar werkt dat wel echt?

Heb jij het idee dat je alleen maar drukker aan het worden bent en dat dit een wissel op je trekt? Dan wordt het wellicht tijd voor deze cursus! Een cursus over timemanagement, maar dan anders. Het onderwerp is niet hoe manage ik mijn tijd, maar hoe manage ik mijn energie.

Waarom deze variant?
Tijd is een beperkte factor. Met 24 uur is bij iedereen de dag echt voorbij. Dus bij het managen van tijd loop je een keer tegen een grens aan. En dat is niet zo bij energie. Denk maar aan sporters die telkens weer een grotere prestatie weten te behalen. Daar zit energiemanagement achter.

Tijdens deze cursus kijken we naar de bronnen die je energie kunnen geven. Deze bronnen helpen je om door een drukke of stressvolle periode te komen en zorgen voor herstel zodat je daarna weer topfit verder kunt. Je krijgt inzicht in mogelijke energielekken en hoe je deze kunt herkennen en ombuigen naar energiebronnen.

Na deze cursus ben je voorzien van achtergrondinformatie en praktische tips, waarmee je jezelf verder kunt helpen in het managen van je werk- en privéleven.

Wendy Bent– bedrijfsadviseur bij het Ondernemershuis geeft deze online workshop op donderdag 19 november om 19.30 uur.

Duur workshop 1.5 uur

Aanmelden

Stuur een mail naar info@ondernemershuis-deventer.nl ovv Workshop "Timemanagement, maar dan anders". Een dag van te voren ontvang je een Zoom link voor deze online workshop.

Voor deze workshop vragen wij een eigen bijdrage van € 25,- excl. BTW. Na aanmelding ontvang je hiervoor een factuur van ons. 

Week van de Ondernemer

16 tot en met 20 november staat in het teken van de Week van de Ondernemer. Ondernemershuis Deventer, MKB Deventer, Gemeente Deventer, Cleantech Regio, Deventer Kring Werkgevers, Leerwerkloket Stedenvierkant, Hogeschool Saxion en Aventus organiseren tijdens deze week samen vele ondernemersactiviteiten.

Workshop timemanagement

PARTNERS

Samen met onze partners stimuleren en versterken wij ondernemerschap in Deventer.
Met expertise kun je als ondenemer versnellen en groeien.