WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Kennissessie Leven lang ontwikkelen

Dinsdag 17 november 2020

Kennissessie Een leven lang ontwikkelen geldt ook voor ondernemers! 

In de huidige arbeidsmarkt is het van belang dat ondernemers en hun medewerkers zich blijven ontwikkelen. Wendbaar en weerbaar worden door scholing is hierbij onmisbaar. Investeren in kennis voor uw werknemers loont, maar daar zijn uiteraard kosten aan verbonden. Om hierin tegemoet te komen zijn er verschillende financiële regelingen voor werkgevers, werknemers en werkzoekenden.

Op 17 november om  9.00 uur informeren wij je graag over deze regelingen en scholingsmogelijkheden en staan wij voor je klaar om al je vragen over ondernemerschap, loopbaan, scholing, ontwikkeling en financiën te beantwoorden. 

Aanmelden

Je kan je aanmelden voor deze online kennisessie door een mail te sturen naar info@ondernemershuis-deventer.nl ovv Kennissessie Leven lang ontwikkelen. Deze kennissessie wordt je aangeboden door de partners van de Week van de Ondernemer. Een dag van tevoren zal je een link van ons ontvangen voor deze online kennissessie.

Week van de Ondernemer

16 tot en met 20 november staat in het teken van de Week van de Ondernemer. Ondernemershuis Deventer, MKB Deventer, Gemeente Deventer, Cleantech Regio, Deventer Kring Werkgevers, Leerwerkloket Stedenvierkant, Hogeschool Saxion en Aventus organiseren tijdens deze week samen vele ondernemersactiviteiten.

Kennissessie Leerwerkloket (2)

PARTNERS

Samen met onze partners stimuleren en versterken wij ondernemerschap in Deventer.
Met expertise kun je als ondenemer versnellen en groeien.