WELKOM X
Ben je een startende of ervaren Deventer ondernemer of denk je er serieus over om een eigen bedrijf te beginnen?
Dan kun je met al je vragen bij ons terecht. CONTACTPAGINA

Workshop Online (video) gesprekken voeren

Woensdag 18 november 2020

Workshop Online (video) gesprekken voeren 

Door corona is het lastig om face-to-face met je prospect of klant in gesprek te komen. Gelukkig zijn er nog de telefoon en videoconferencing-tools. Hoe communiceer je professioneel en succesvol via deze hulpmiddelen? Je krijgt handvatten, tips en praktijkvoorbeelden aangereikt en we gaan oefenen. 

Jan Willem Seip – bedrijfsadviseur bij het Ondernemershuis geeft deze online workshop op woensdag 18 november om 19.30 uur.

Aanmelden

Stuur een mail naar info@ondernemershuis-deventer.nl ovv Workshop Online (video) gesprekken voeren. Een dag van te voren ontvang je een Zoom link voor deze online workshop.

Voor deze workshop vragen wij een eigen bijdrage van E 25,- excl. BTW. Na aanmelding ontvang je hiervoor een factuur van ons. 

Week van de Ondernemer

16 tot en met 20 november staat in het teken van de Week van de Ondernemer. Ondernemershuis Deventer, MKB Deventer, Gemeente Deventer, Cleantech Regio, Deventer Kring Werkgevers, Leerwerkloket Stedenvierkant, Hogeschool Saxion en Aventus organiseren tijdens deze week samen vele ondernemersactiviteiten.

Workshop Online (video) gesprekken voeren

PARTNERS

Samen met onze partners stimuleren en versterken wij ondernemerschap in Deventer.
Met expertise kun je als ondenemer versnellen en groeien.