Woonbedrijf ieder1

Wonen voor ieder1

Zoveel mensen, zoveel woonwensen. Woonbedrijf ieder1 wil aangenaam wonen in de regio Deventer en Zupthen voor iedereen mogelijk maken. In elke levensfase en omstandigheid. Wij doen dat vanuit een sociale invalshoek en richten ons voornamelijk op het aanbieden van voldoende betaalbare woningen. Om wonen voor ieder1 mogelijk te maken vullen we traditionele woonvormen aan met nieuwe. Andere mogelijkheden ontdekken, samenweking zoeken en creativiteit aanspreken. Dat is ieder1.

We ontwikkelen, bouwen, en beheren circa 16.000 woningen in de gemeenten Deventer en Zutphen. Daarnaast verhuren we bedrijfspanden, garages en bergingen. Ons aanbod is gevarieerd, van studentenkamer tot seniorenwoning en van woon-werkruimte tot eengezinswoning. Wonen voor ieder1!

Onder het motto Keizerslanden vernieuwt! Werkt Woonbedrijf ieder1, samen met de gemeente en bewoners, aan de vernieuwing van de wijk Keizerslanden. We waren dan ook nauw betrokken bij de oprichting van het Ondernemershuis dat in ons gebouw de Graaf Florishof huist. De wijkvernieuwing Keizerslanden kent drie pijlers: fysiek, sociaal en economisch. Dit betekent dat niet alleen sloop en nieuwbouw plaatsvindt, maar ook investeringen in de openbare ruimte en in een groot sociaal, cultureel en economisch programma.

Woonbedrijf ieder1 verleent haar diensten klantgericht, vernieuwend en soms een tikje eigenwijs en investeert in vastgoed en gebiedsontwikkeling. We gaan daarbij uit van de eigen kracht en verantwoordelijkheid van klanten, samenwerkingspartners en medewerkers.

Contact met Woonbedrijf ieder1

Postadres
Postbus 888
7400 AW Deventer

Bezoekadres
Kerkstraat 18
Deventer

T: 088 - 111 0 222

Website