Rabobank Salland

Ondernemers bereiken meer met de Rabobank

De Rabobank is van oorsprong een coöperatie, een organisatie van en voor klanten en leden. Het belangrijkste verschil met commerciële banken is onze klantgerichtheid. Bij ons is de klant geen middel om alleen maar onze winst te verhogen. Wij vinden vooral de langetermijnrelatie met de klant belangrijk en daar gaan we ook echt voor. Door deze sterke klantenbinding en onze coöperatieve structuur kunnen klanten meedenken over ons beleid en onze dienstverlening, zodat we deze aan kunnen passen aan hun behoeften.

Oplossingen voor vandaag, morgen en overmorgen

Tijdens uw ondernemerscarrière heeft u op verschillende momenten uiteenlopende behoeften. Vandaag is dat bijvoorbeeld het sneller, efficiënter en goedkoper verwerken van de dagelijkse financiële administratie. Morgen denkt u wellicht na over zakelijke groeimogelijkheden en overmorgen kunnen plannen voor de lange termijn een rol gaan spelen, zoals exporteren of de aanschaf van een groter pand.

Op al deze momenten kunt u het gedegen advies van een vertrouwde financiële partner goed gebruiken. De Rabobank heeft zowel op lokaal, nationaal als internationaal niveau veel kennis in huis, die we graag met u delen. Wij luisteren naar uw wensen, twijfels en vragen wanneer u deze aan ons kenbaar maakt. De Rabobank biedt een compleet producten- en dienstenpakket, zodat u als ondernemer voor uw gehele financiële dienstverlening bij ons terechtkunt. U zult merken dat dit vertrouwen zich uitbetaalt en u een sterkere positie geeft wanneer dat nodig is.

Alert en verrassend

"Uw business gaat altijd verder, ons commitment ook!" Dat is de belofte waaraan Rabobank Salland dagelijks invulling geeft. Eigenlijk staat u continu met ons in verbinding: via internetbankieren, onze website en sociale media zoals Twitter. We zijn alert op uw behoeften, zodat we op het juiste moment in actie kunnen komen.

U begrijpt als geen ander dat een ondernemer 24 uur per dag met zijn zaak bezig is. Daarbij past een bank die net zo ruim bereikbaar is en de juiste diensten aanbiedt. De Rabobank is een dienstverlener die meegroeit met uw ondernemersbehoeften. Onze wortels liggen bij het opbouwen en onderhouden van langetermijnrelaties. We willen u actief volgen en blijven verrassen met een goede en complete dienstverlening, zodat u de ruimte krijgt om te doen waar u goed in bent: ondernemen.

Contact met Rabobank Salland

Afdeling Bedrijven

T: (0572) 33 85 00
E: bedrijven@salland.rabobank.nl

Website
Twitter
Youtube

 

Interview

Lees hier het interview met de Rabobank in de digitale nieuwsbrief van het ondernemershuis.