Qredits

Starters- of bedrijfskrediet nodig?

Sta je in de startblokken om ondernemer te worden of heb je de ambitie verder uit te breiden, maar mis je nog voldoende financiële middelen? Dan kun je bij Qredits terecht. Qredits is de enige landelijke microkredietverstrekker in Nederland en verstrekt leningen tot € 50.000,- aan startende en bestaande ondernemers. Daarmee is Qredits de gespecialiseerde kredietverlener voor het Kleinbedrijf. Persoonlijk contact en ondersteuning bij het ondernemen staan hierbij centraal.

Wat is Qredits?

De volledige naam van Qredits is Qredits Microfinanciering Nederland. De stichting heeft geen winstoogmerk en heeft als doel om ondernemerschap breder toegankelijk te maken in Nederland.
Om in aanmerking te komen voor een microkrediet is het een vereiste dat er een goed ondernemingsplan op tafel ligt. Op de website van Qredits is een voorbeeld van een ondernemingsplan te downloaden.

Coaching

Om de slagingskans van een ondernemer te vergroten, kan er een coach ingezet worden om de ondernemer te ondersteunen. Qredits heeft een eigen Qoachpool met vrijwillige ondernemerscoaches én vrijwillige coaches van bijvoorbeeld ABN AMRO bank, Welten en het Ondernemersklankbord. Natuurlijk kun je ook terecht bij Ondernemershuis Deventer. Afhankelijk van de coachingsbehoefte kies je als ondernemer zelf de coach die het beste bij je past .

Contact met Qredits

Bezoekadres:
Wierdensestraat 27
7607 GE Almelo

Postadres:
Postbus 302
7600 AH Almelo

T: 0900- 7733487

Website