Ondernemershuis Olst-Wijhe

Op 2 oktober is het Ondernemershuis Olst-Wijhe officieel geopend, nadat het vanaf 1 juli al zonder ruchtbaarheid van start was gegaan. Het Ondernemershuis Olst-Wijhe is gevestigd in het Holstohus in Olst.

De doelen van dit initiatief:

  • Het bieden van een begeleidingstraject voor mensen met een uitkering vanuit de Participatiewet naar het eigen ondernemerschap.
  • Het adviseren van inwoners van Olst-Wijhe die als ondernemer willen gaan starten. 
  • Het versterken van het ondernemersklimaat binnen de gemeente Olst-Wijhe en van de bestaande netwerken.

Elke donderdagochtend is projectleider Ineke Westerink, die ook actief is voor Ondernemershuis Deventer, tussen 8.30 en 12.30 uur in het Holstohus aanwezig om potentiële ondernemers te woord te staan. Deze kunnen zonder afspraak langskomen. Iedereen die een uitkering krijgt op grond van de Participatiewet, kan hier tijdens deze ochtend werken aan zijn/haar ondernemerschap en onderneming. De deelname aan en advisering vanuit het Ondernemershuis zijn kosteloos.

Ondernemershuis Olst-Wijhe wil net zo laagdrempelig werken als Ondernemershuis Deventer. Het project wordt ondersteund door Ondernemershuis Deventer; de gemeente Olst-Wijhe en de Provincie Overijssel. Na een jaar zal een evaluatie plaatsvinden.

Het maken van een afspraak met het Ondernemershuis Olst-Wijhe verloopt via het secretariaat van Ondernemershuis Deventer; 0570 758 021 of info@ondernemershuis-deventer.nl.

Ondernemershuis Olst-Wijhe, Holstohus, Jan Schamhartstraat 5, Olst

Lees hier alles over de opening op 2 oktober 2017