Nieuws

31 juli 2017

Een interview met Viscorner de Beestenmarkt

Een interview met Viscorner de Beestenmarkt We hebben een interview gemaakt met Viscorner de Beestenmarkt, maar wat doen zij precies?  Klik hier en je weet alles!
30 juni 2017

Starters delen ervaringen met consulenten DWT

Starters delen ervaringen met consulenten DWT   Donderdag 29 juni kwamen een aantal consulenten van Deventer Werktalent bij ons op bezoek.
24 mei 2017

gratis proefworkshop plaats van de Gasfabriek startup ‘PREVISUAL’.

Op 30 mei vindt de gratis proefworkshop plaats van de Gasfabriek startup ‘PREVISUAL’. De laatste jaren zit de wereld in een sneltrein als het gaat om technologische ontwikkelingen.
14 juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017

De maandelijkse nieuwsbrief is net verzonden met weer heel veel nieuws.Lees hem hier:http://mailchi.mp/ondernemershuis-dev…/nieuwsbrief-juli-2017 Wil jij deze ook ontvangen?
12 juni 2017

Kom proeven aan je eigen ondernemerschap!

  Kom proeven aan je eigen ondernemerschap! Ondernemershuis Deventer organiseert op dinsdagavond 27 juni een workshop voor iedereen die plannen heeft om een eigen bedrijf te beginnen of onlangs is gestart.
10 juli 2017

Startersmonitor

Startersmonitor 2017 Het Ondernemershuis presenteert de uitkomsten van de Startersmonitor 2017.
08 juni 2017

We waren op de radio

We waren op de radio! De dames vonden het geweldig en ze kregen alle ruimte om over hun bedrijf te vertellen. Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Nu de stap naar de TV. Wordt vervolgd.Beluister hier het interview.
01 juli 2017

Een interview met Deaup

Een interview met Deaup We hebben een interview gemaakt met Deaup, maar wie of wat is Deaup eigenlijk?   Klik hier en je weet alles!  
29 mei 2017

Summerschool

Na de zomersluiting start het Ondernemershuis Deventer een zinderende nazomer met de Summerschool voor ondernemend Deventer. Met maar liefst vier interessante workshops nemen we jou, ondernemer, opgefrist de herfst in.