Marketing & Communicatie Gilde Deventer

Het Marketing & Communicatie Gilde Deventer is een unieke samenwerkingsvorm die bestaat uit een groep communicatie- en marketingprofessionals. Zij zetten hun kennis en ervaring in om zowel commerciĆ«le als non-profit organisaties te helpen bij het oplossen van zeer uiteenlopende communicatie- en/of marketingvraagstukken. Denk hierbij aan het:

  • schrijven van een communicatieplan
  • uitzetten van een marketingstrategie
  • bouwen van websites
  • vervaardigen van animatiefilms
  • fotograferen
  • schrijven en redigeren van teksten voor zowel print- als digitale media.

Vrijwel alle deelnemers zijn ook werkzaam in en rond Deventer. De doelstellingen van het Gilde zijn het leveren van een positieve bijdrage aan de lokale- en regionale samenleving en kennisdeling, uitbreiding van het relatienetwerk, plezier, passie en samenwerking bieden aan de leden.

Recente activiteiten
Voor het Ondernemershuis Deventer (OHD) heeft het Gilde een animatiefilm gemaakt waarin het ONH zichzelf presenteert aan partners en mogelijke samenwerkingspartijen. Deze animatie is op 4 juni 2012 gebruikt op een landelijk symposium en zal verder dienst doen voor de algemene presentatie naar buiten van het OHD.

De gemeente Deventer heeft het Gilde uitgenodigd om een uitgebreid communicatieadvies uit te werken en dit te presenteren in het kader van het langlopende project DEVisie2020, de economische visie voor Deventer in 2020.

Heeft u vragen over of wensen op communicatie-  en/of marketinggebied? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact met het Gilde

P. Klaarhamerstraat  34
7425 DB Deventer
T: 06-22 90 41 86
E: aldert@blendedconsultancy.nl
Ga naar de website